Girls1st.no Libresse initiative
 
 
Første gangen
 
 
0 Liker
 
 
mr1998
mr1998
Publisert 14 jul, 2013, 13:58
 
Jeg var bare ei normal jente som skulle begynne i 9. Jeg hadde gått med den perfekte gutten i to år og jeg var så betatt av han. Personligheten, smilet, øynene, utseende. Han hadde vært ilag med min venninne og derfor hadde jeg ikke rett til og være med han. 
Vi var på fest til ei av venninne mine. Vi drakk, danset og hadde det gøy. Jeg kjente at jeg måtte på do og den var på andre siden av huset, så jeg gikk dit. Selfølgelig var det ingen der for festen foregikk på andre siden av huset så jeg var der helt alene, trudde jeg. 
Jeg snudde meg og der sto gutten, gutten jeg var så betatt av. Jeg snudde meg og åpnet døra til badet og da jeg skulle lukke den etter meg sto han der plutselig. Han tok tak i livet mitt og dro meg til seg og lukket døren bak seg.
Vi startet og hardkline og han løftet meg oppå benken. Vi tok av hverandre klærne mens vi klinte. Det var nesten som i romantiske filmer. Det var så perfekt. Plutselig var vi begge halvnakne og jeg stoppet opp for noen sekund og spurte han " skal vi virkelig gjøre dette, det vil knuse henne ", han svarte " hun knuste meg i går, har du ikke sett statusen hennes på facebook? ". Da hadde hun fått seg ny kjæreste, bestevennen til gutten jeg klinte med.
 Vi stoppet opp, satte oss ned på badegulvet og bare snakket. Hans ting hadde enda ikke tatt min jomfrudom. Han åpnet munnen og sa: " jeg har likt deg så lenge, og forholdet til meg og henne har ikke funket på lenge for jeg viste at det var deg jeg ville ha. Jeg viste bare ikke hvordan jeg skulle avslutte forholdet " 
Han tok tak i livet mitt nok en gang og dro meg enda nærmere, og vi satt fortsatt på gulvet. Han lente seg over og kysset meg på munnen etterfulgt " dette er perfekt " og der ble jeg solgt. Vi begynte og kline og jeg bøyde han nedover mot gulvet, noen sekunder etter satt jeg på han og vi var igang. 
et kvarter eller en halvtime senere hadde vi fått på oss undertøy og vi sto vedsiden av vasken, ganske nærme, og smilte. Vi så hverandre rett i øynene uten at det ble pinli og jeg følte kjærligheten i luften. 
Stormende inn kommer hele vennegjengen. Alle ser oss i undertøyet, nærme hverandre og kjønner at vi nettopp har hatt sex. Jeg kjente hele meg rødmet og han, så god som han er, dekket meg med hans kropp så ingen så meg i undertøyet. Min bestevennninne presset alle ut igjen og i det hun skulle gå ut sendte hun et "sleng-kyss" til oss. Med en gang døren lukket seg rakte han seg frem og låste den og snudde seg.
" jeg må kanskje gå og se til Maren " sa jeg og vi kledde på oss og gikk ut. Maren var i sjokk, men jeg fortalte henne at jeg ikke ville såre henne og hun tilgidde. Hun kunne jo ikke være så sur på meg siden hun hadde ny kjæreste og hadde ikke følelser for min nye kjæreste André. 
VI har vært sammen i over et år nå og jeg er enda like stormende forelsket som jeg var første gangen jeg møtte han! <3
Kommentarer
 
  • emmasofie01
    emmasofie01 SÅ PERFEKT :')
 
 
Du må være medlem på Girls1st for å kunne skrive kommentarer eller be om pepp. Logg deg på eller registrere deg!
Når du er medlem, kan du også dele dine fortellinger og diskutere ulike emner i forumet – og mye mer!
 
 
 

Vi havner alle i trøbbel!

Les fortellinger om hvordan andre har havnet i trøbbel
 
 
 
Har du også noe å fortelle? Hvorfor ikke dele det med andre jenter?
 
 
 

Fortellinger

Loading... Loading
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt passordet ditt?
Det går bra! Bare send inn brukernavn eller e-postadresse, så sender vi deg påloggingsopplysningene dine.
Ikke glem å fylle ut e-postadressen din (eller brukernavnet ditt).
E-postadressen (eller brukernavnet) som du har angitt, ser ut til å være ugyldig
En e-post med instruksjoner er sendt til e-postadressen din.
Det oppstod en serverfeil når du forsøkte å sende en e-post. Kontakt administratoren.
E-post eller brukernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hei! Nettleseren din er litt for gammel :-(
Oppdater til følgende versjoner slik at du får brukt alle funksjonene på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søk
  • Søker... Loading

 
 
 

Fjern konto

Girls1st.no-kontoen din er fjernet.