Girls1st.no Libresse initiative
 
 
Busted!!!
 
 
4 Liker
 
 
Anonym bruker
Anonym bruker
Publisert 19 sep, 2013, 18:24
 
Jeg og tre venner (to gutter og ei jente) bestemte oss for at vi skulle prøve å drikke. De andre var 14, men jeg bare var 13. Vi hadde planlagt dette i flere uker om hvordan vi skulle få tak i alkoholen og om hvor vi skulle være. Dagen kom så jeg og to av de andre reiste til sentrum for å få tak i det. Vi gikk bort til en narkoman og spurte om han kunne kjøpe cider for oss, og det gjorde han. Når vi fikk handleposen med alt i fant vi ut at alle kunne se hva vi hadde kjøpt. Så vi gjemte alt i jakke armer, hetter og lommer. Når jeg og veninna mi kom hjem til meg stappa vi alle i soveposene våres. Vi hadde sagt til foreldrene våre at vi var en gjeng som skulle sove hos han ene. Når vi hadde gjemt all alkoholen dro vi til han vi skulle være hos. 
Foreldrene hans var hjemme så vi vurderte å gå ut i skogen å drikke, men det var for kaldt så vi ble på garasjen. Det var stor risk for å bli tatt, men vi tok sjangsen. Vi fikk i oss mer og mer drikke og vi ble gladere og gladere og mer og mer høylytte for hver slurt vi tok. Drikken gjorde slik at vi mista litt kontroll så vi begynte å kline litt med hverandre. Jeg og han ene satt oss i sofaen og han spurte om han kunne fingre meg! Hva skulle jeg si? Jeg hadde ikke shavet meg eller noe. Dette var jeg ikke klar for. Jeg gav ham et klart og tydelig NEI! Plutselig banket det på døra. Vi ble helt stille. Inn kom mamma'n til kompisen vår. Veninna mi tenkte hun skulle være lur og dytte bort noen av boksene så hun slo til dem og fy som det bråkte. ''Hva driver dere med? Kan jeg ta på lyset?'' spurte hun. ''Ja'' svarte vi selv om vi ikke mente det. Hun så alle boksene og sa ''dere vet jeg må si dette til foreldrene deres?'' Vi fikk panikk. De andre prøvde å stå i mot, men jeg sa meg enig sånn at hun kanskje bare overlot alt til meg og hun ikke følte hun trengte og si noe til dem. (Det var min plan for at mine foreldre ikke skulle finne det ut). Men hun kjørte oss hjem, snakka med foreldrene våre og ødelag en stor del av livet vårt. Vi vet det var vår egen feil, men det er noe alle prøver før de blir 18 nesten uansett. Jeg har aldri følt meg så dum før.
Dette var en veldig kort versjon.
Kommentarer
 
  • HeiHeiPåDeg123
    HeiHeiPåDeg123 Oi!Det hadde ikke jeg turt!
  • haraldrigjortnoe
    haraldrigjortnoe Ouf, sånn går det når man skal tøffe seg og drikke... Skjønner ærlig ikke hvorfor folk gjør det, det er jo bare rart....
 
 
Du må være medlem på Girls1st for å kunne skrive kommentarer eller be om pepp. Logg deg på eller registrere deg!
Når du er medlem, kan du også dele dine fortellinger og diskutere ulike emner i forumet – og mye mer!
 
 
 

Vi havner alle i trøbbel!

Les fortellinger om hvordan andre har havnet i trøbbel
 
 
 
Har du også noe å fortelle? Hvorfor ikke dele det med andre jenter?
 
 
 

Fortellinger

Loading... Loading
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt passordet ditt?
Det går bra! Bare send inn brukernavn eller e-postadresse, så sender vi deg påloggingsopplysningene dine.
Ikke glem å fylle ut e-postadressen din (eller brukernavnet ditt).
E-postadressen (eller brukernavnet) som du har angitt, ser ut til å være ugyldig
En e-post med instruksjoner er sendt til e-postadressen din.
Det oppstod en serverfeil når du forsøkte å sende en e-post. Kontakt administratoren.
E-post eller brukernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hei! Nettleseren din er litt for gammel :-(
Oppdater til følgende versjoner slik at du får brukt alle funksjonene på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søk
  • Søker... Loading

 
 
 

Fjern konto

Girls1st.no-kontoen din er fjernet.