Girls1st.no Libresse initiative
 
 
"Hva skjedde i går?"
 
 
2 Liker
 
 
Lcd98
Lcd98
Publisert 02 jan, 2014, 02:02
 
Min første fest var hos min kusine! Det startet med at en veninne og jeg dro hjem til henne for å spise.
"Ååårrh, kan du ikke PLEASE være her i kveld?" spørr kusina mi meg. "Nei, jeg drikker ikke og skal vente så lenge som mulig! Gjør jeg det en gang må jeg gjøre det igjen, det vet bare!" (Det er så sant, jeg måtte fortsette etter jeg hadde startet) Etter en halvtime med mas fra kusina og veninna mi sa jeg endelig ja, og vi gjorde oss klare og begynte å shotte. 
Etter en kort stund kom et par gutter, og han ene spåurte kusina mi om han fikk lov av henne å hooke med meg, noe hun sa ja til og sa rett videre til meg. Jeg som hadde drukket en del, syns han så ganske fin ut! Han prøvde selvfølgelig å sjenke meg, noe som funket ganske bra, og da han og kompisen dro ut av rommet snyltet jeg ganske så mye av dem. Jeg sattb meg ned igjen med veninnen min.
Plutselig skjøt alkoholen gjennom hele meg, og jeg ble drita på flekken! Jeg hadde drukket mye mer enn jeg trodde, og begynte å danse helt villt før folk omtrent hadde møtt opp! Det neste jeg husker er at jeg møtte på to jenter som bare blikket meg. Jeg smilte og hilste, og ville at de skulle tenke bra om meg, men de blikket bare videre....
Plutselig lå jeg med en gutt i senga og råklinte! Jeg prøvde å stoppe, men han ville bare mer! jeg ble orgentlig tent, og ville ikke stoppe 100%, men jeg sa til slutt stopp. Jeg ville finne han som skulle hooke med meg! Jeg dro han med inn på rommet, og prøvde meg, men han var ganske irritert ettersom at det var bestecvennen hans jeg hadde lkint med! 
Plutselig var jeg på kjøkkenet, og hadde sølt glowsticks overalt, og prøvde å samle meg sammen og tørke det opp, noe jeg strevde ganske mye med.
Så var jeg nok en gang plutselig inne på et rom og snakket med noen gutter om hvor mye pushup jeg brukte, og at jeg syns rompa mi er stor. 
Nok en gang var det et stort mellombrom i hukommelsen min, og jeg lå nå og klinte med gutten jeg skulle hooke med uten topp og bh. Klærne forsvant fort av, og ting begynte å skje, men han kom ikke inn i meg fordi jeg var ganske trang og ikke srlig våt. (virgin)
Så var jeg ute i stua igjen, men nå hadd ejg klær på, bare ikke min genser! Jeg hadde utrolig lyst på en røyk og spurte hvor alle røykene haddeblitt av! (det skulle lugget 10 stk i pakka) "Du har røykt de opp!" sa veninna mi... jeg husket ikke dette, men jeg stole på henne til slutt. "Vent! jeg har gjemt en røyk inne på det rommet i jakka mi!" ropte jeg. Ingentrodde på meg, men jeg brøyt meg inn i rommet og fant fram røyken, og satt meg ut og tok den.
Jeg åpnet øynene med at han første jeg klinte med pattet meg på puppene forran en haug med folk! Så fikke n gtt ham bort og jeg satte meg øyebikkelig på ham, og begynte å kline med ham, snakket om hvor snill han var og unnskyldet meg for å overfalle ham. Så ikk jeg en liten tur inn der jeg møtte en helt fremmed gutt. "du er så overlegen!" svarte han. Jeg skjønte ingenting og unnskyldet meg utrolig mye for å virke overlegen. Han mente på vi hadde møttes før og jeg ignorerte ham, men jeg kunne ikke huske ham. 
Så gikk jeg ut igjen og overfalt den stakkars gutten.
Og så var det inn og spise is.
Jeg våknet opp i sengen og følte meg forferdelig. Klokka var kvart på seks, og veninna mi sov hvesidenav meg. jeg ante ikke hvordan jeg hadde endt opp i senga, men der lå jeg da. Jeg prøvde å sovne, noe som var umulig, så jeg kledde av meg og tok meg et glass vann. En anen dør åpnet seg, og kusina mi kom ut. Vi lo davi så hverandre! begge så helt kjørt ut! så kan vi snakke om alt jeg fikk vite jeg hadde gjort...
Gutten jeg rota med kledde på meg alle klærne igjen, og fikk meg med ut i stua. slik fikk jeg på meg klær...
Han gutten som sa jeg var overlegen hadde bært meg inn på et rom og klint med meg og skulle til å pule meg da han jeg senere kom til å hooke med kom inn. Da satt vi oss ned og snakket om pushup osv, og derfor trodde han jeg ignorerte han, selvomjeg bare ikke huska han.
Jeg hadde kasta glowsticks overalt og lagd masse gris.
Jeg hadde hatt en seriøs samtale med en fremmed jente på badet ang. sex i fylla og at det ikke var lurt å miste jomfrudommen sin slik.
Jeg hadde fortalt fyren jeg overfalt på slutten at jeg ville gifte meg med han og at jeg elsket han osv..
UTROLIG morsom kveld, og ikke minst en morsom morgen da jeg fikk høre alt som hadde skjedd! <3
Kommentarer
 
  • Mother_Of_Pandas
    Mother_Of_Pandas Uffda. Hvor gammel er du..?
  • Jennysh
    Jennysh JEG MISUNNER DEG
 
 
Du må være medlem på Girls1st for å kunne skrive kommentarer eller be om pepp. Logg deg på eller registrere deg!
Når du er medlem, kan du også dele dine fortellinger og diskutere ulike emner i forumet – og mye mer!
 
 
 

Vi havner alle i trøbbel!

Les fortellinger om hvordan andre har havnet i trøbbel
 
 
 
Har du også noe å fortelle? Hvorfor ikke dele det med andre jenter?
 
 
 

Fortellinger

Loading... Loading
 
 
 
 
 
Loading
Har du glemt passordet ditt?
Det går bra! Bare send inn brukernavn eller e-postadresse, så sender vi deg påloggingsopplysningene dine.
Ikke glem å fylle ut e-postadressen din (eller brukernavnet ditt).
E-postadressen (eller brukernavnet) som du har angitt, ser ut til å være ugyldig
En e-post med instruksjoner er sendt til e-postadressen din.
Det oppstod en serverfeil når du forsøkte å sende en e-post. Kontakt administratoren.
E-post eller brukernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hei! Nettleseren din er litt for gammel :-(
Oppdater til følgende versjoner slik at du får brukt alle funksjonene på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søk
  • Søker... Loading

 
 
 

Fjern konto

Girls1st.no-kontoen din er fjernet.