Girls1st.no Libresse initiative
Om Girls1st
 

Girls1st – et initiativ fra Libresse

For et par år siden fikk vi en idé. Vi ville starte et helt nytt nettsted. Et nettsted langt vekk fra produktbilder og reklamekampanjer. Mer som en tjeneste som faktisk kan være til nytte for noen. En tjeneste av jenter – for jenter. Vi tenkte at nettstedet skulle handle om når du får mensen, fordi vi vet veldig mye om mensen. Vi surfet litt rundt for å få inspirasjon og innså at det var et stort hull på Internett. INTERNETT HADDE GLEMT å lage et nettsted der jenter kan møtes og snakke sammen, få inspirasjon, tips, triks, videoer og fortellinger – ikke bare om mensen, men om ALLE de spennende og ekle første gangene du går gjennom når du er mellom ... 11 og 17.      
                                                       
For vi vet at jo flere ting du prøver, jo bedre selvtillit får du. Og vi vil at alle jenter skal få bedre selvtillit og leve ut drømmene sine.                       
                            
Ja, det er bare det. Ingen haker eller doble agendaer.       
                            
Vi kaller nyskapningen Girls1st og vi håper at du vil like den.                        
                            
Hvis du har spørsmål, tanker, ønsker, kommentarer (ELLER HVA SOM HELST EGENTLIG!) om Girls1st: GI LYD FRA DEG! Vi vil snakke med deg!

Klemmmmm,                             
Libresse

Regler på Girls1st

Girls1st er altså et nettsted for jenter, av jenter der du kan møte og dele informasjon, inspirasjon, tips og triks, videoer og fortellinger – ikke bare om den første mensen, men om mange andre spennende førsteganger. Som for eksempel ditt første kyss, din første kjæreste, din første ekstrajobb eller den første GANGEN-gangen. For at dette skal fungere, og for at Girls1st skal kunne være et fantastisk nettsted, hvor alle føler seg velkommen, sett, hørt og satt pris på så finnes det er par ting som er veldig viktige. Girls1st husregler kan vi kalle dem:

Forumet
Når du registrerer deg, godtar du følgende:

– INGEN PERSONANGREP
Behandle andre som du selv vil bli behandlet. Du får ikke fornærme, forfølge eller krenke andre brukere. Skittkasting og ærekrenkelser, rasisme og hets mot folkegrupper er selvfølgelig strengt forbudt. Det er dessuten ulovlig.

– HA RIKTIG HOLDNING
Vær hyggelig og høflig, snill og omtenksom. Ikke provoser eller si noe stygt til noen. Tenk på at det er jenter i forskjellige aldre her på Girls1st, så hvis du vil snakke om f. eks avansert sex, så er dette IKKE rett sted. Du kan selvfølgelig ikke true noen eller opptre aggressivt.

Alt som skrives i forumet, skal skrives med respekt og på en hyggelig måte. Tenk på at du har en stemme som andre hører på! Og husk at alle har rett til å mene det de vil, selv om du ikke er enig. Det er jo det som er hele tanken med et forum.

Bare seriøse personer, takk!
Du kan ikke bruke Girls1st.no til kommersiell bruk (altså reklamere for eller selge produkter eller tjenester.)

GIRLS1ST ER IKKE EN DATINGSIDE
 – GUTTER som registrerer seg fjernes.
–  INNLEGG som inneholder utveksling av kontaktinfo fjernes

Respekter lovene om opphavsrett (du kan altså ikke legge ut materiale som du ikke har laget selv). Girls1st.no tar ikke ansvar for brukere som bryter opphavsretten ved å publisere materiale de ikke har rett til å publisere.

Det er viktig for oss at Girls1st.no skal være et hyggelig sted der alle kan få hjelp og støtte når de går gjennom de første gangene (eller noe annet man trenger støtte med). Derfor rydder vi hele tiden opp ved å fjerne innlegg, bilder og brukere som bryter reglene, er ulovlige eller sårer andre brukere på nettstedet. Vær så snill å si fra til oss hvis du ser noe/noen som du synes vi skal fjerne!

Bilder
Tenk deg om før du laster opp et bilde. Alle brukere kan legge til et bilde på profilen sin. Bildet vises på Min side og i forumet (hvis du ikke har valgt å være anonym). Alle som er pålogget, kan se bildet ditt, så tenk nøye over hvilket bilde du laster opp. Obs! Hvis du laster opp et bilde av noen andre enn deg selv, for eksempel en kjendis, uten å ha spurt personen eller fotografen om lov, bryter du faktisk loven. Upassende eller krenkende bilder fjernes. PROFILER MED GJENTATTE UPASSENDE BILDER FJERNES.

Å bryte reglene
Vi tror at noen av reglene for nettstedet til Girls1st.no faktisk gjør stedet bedre for deg, så vi forventer at alle brukere følger dem. Alle som bryter reglene eller ikke viser andre respekt, kommer vi til å blokkere fra nettstedet. Vi forbeholder oss rettigheten til å slette brukere som vi mener bryter reglene eller er til skade for andre brukere.

Tenk på!!
Vær oppmerksom på at mange later som om de er noen andre når de er på Internett. Vær forsiktig med hvem du snakker med og del aldri opplysninger om deg selv på nettstedet. Hvis du mener noen oppfører seg merkelig eller ber deg om å gjøre rare ting eller lignende – si ifra!
Og ja, forresten, her på Girls1st har vi hjelp fra et eksternt foretak som fungerer som moderator. De hjelper oss med å holde orden på diskusjonene. Med deres hjelp håper vi å få et triveligere forum med enda flere spennende, morsomme og hyggelige diskusjoner.
Les mer om moderatorens rolle  her

  
 
 
 
Loading
Har du glemt passordet ditt?
Det går bra! Bare send inn brukernavn eller e-postadresse, så sender vi deg påloggingsopplysningene dine.
Ikke glem å fylle ut e-postadressen din (eller brukernavnet ditt).
E-postadressen (eller brukernavnet) som du har angitt, ser ut til å være ugyldig
En e-post med instruksjoner er sendt til e-postadressen din.
Det oppstod en serverfeil når du forsøkte å sende en e-post. Kontakt administratoren.
E-post eller brukernavn
 
 
 
 
 
 
 
Hei! Nettleseren din er litt for gammel :-(
Oppdater til følgende versjoner slik at du får brukt alle funksjonene på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Søk
  • Søker... Loading

 
 
 

Fjern konto

Girls1st.no-kontoen din er fjernet.